tiistai 31. heinäkuuta 2012

On vesiki ihan hyvää..

Ihan näin aluks sanon, että tää postaus on omistettu mun ystävälle Mimmille. Tää kyseinen neitokainen täyttää nimittäin huomenna kahdeksantoista vuotta ja täten lapsuus jää taakse ja aikuisuus alkakoon.. Tosin mun mielestä 18-vuotias on vielä aika teini..
Mut kuitenki, huomenna olis pippalot tiedossa ja mä oon Mimmin kans järjestelly niitä ja suunnitellu biisilistaa ja tarjoilua ynnä muuta. Tänään meillä on suunnitelmissa laittaa Mimmin hiuksia vähän uuteen uskoon ja mä pääsen käyttämään mun lähes olemattomia kampaajan taitojani.
Vaikka alkoholi onkin suuressa osassa huomisia bileitä, mä aion viettää illan ihan selvinpäin. Mulla ei nimittäin oo todellakaan varaa vetää taas kännejä, koska muuten mun kotilomat peruuntuu ja mulla jää esimerkiks se Myötätuulirock kokematta.
Toivotaan, että mä pystyn viettämään hauskan illan ilman sitä aivosoluja ja maksaa tuhoavaa nestettä.
Pitäkää mulle peukkuja, etten ratkee ryyppäämään! :D

m
2j

Ja tänään ehkä myöhemmin julkasen videopostauksen, en vielä lupaa mitään. Katotaan ehinkö, joten pitäkää mun blogia silmällä jos kiinnostaa ;)


maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kun yksi huikka ei riitä

Huomasin lauantai-aamuna, että mun puhelin oli kadonnu johonkin. Olin siis ollu edellisenä iltana ryyppäämässä Tiinan kanssa ja ilmeisesti se mun kännykkä on tippunu johonkin, kun mä oon kännissä örveltäny.
Mun oli lähettävä krapulaisena lähimmälle R-kioskille ostamaan uus prepaid-liittymä. Toisaalta mua ei haittaa, että mulla ei oo enää sitä puhelinta, koska se oli muutenkin jo ihan hajoamispisteessä. Mutta eniten tässä vituttaa kuitenkin se, että mun pitää kerätä kaikkien numerot uudestaan. Plus mun kaikki musiikit oli myös siinä puhelimessa. Mut en kai mä voi syyttää, kun itteeni. Mitäs menin taas vetämään sellaset lärvit, että pystyssä pysyminenkin oli aikamoinen haaste.
Mun polvet on muuten ihan ruvella..

tinpsaaarrrrr
priipeid

Mun ois tässä tulevan syksyn aikana tarkotus ostaa uus puhelin, joten siihen asti mun on nyt pärjättävä tällä
mun äidin vanhalla paskapuhelimella.

shtttt

Mut loppujen lopuks mun viikonloppu suju ihan hyvissä tunnelmissa tota edellämainittua äksidenttiä lukuunottamatta.
Eilen palasin Lappeenrantaan ja takasin pääkaupunkiseudulle mä lähen ens perjantaina, jolloin me mennään Sannan kans sinne Myötätuulirockiin.


torstai 26. heinäkuuta 2012

Kiinnosti ku kilo paskaajussssssiiiiiiiiiiiiiiii 001 Hups! Siitä onki jo kulunu tovi, kun oon viimeks postaillu. Hengissä ollaan, tosin jotku toivoo, että olisin kuollu, hypänny sillalta tai jotain..
 No elossa mä nyt kuitenkin olen, mulla vaan on ollu kaikennäkösiä menoja. Taino ei mulla oikeestaan oo mitään ihmeellisiä menoja ollu, oon vaan nähny paljon kavereita pitkin viikkoa. Mä oon siis ollu maanantaista asti Helsingissä ja oon koko ajan pyöriny jossain ulkona. En vaan jotenki ikinä malta täällä ollessani pysyä himassa, mun on aina pakko olla jossain jonkun kaverin kanssa. Ehkä se johtuu siitä, että nään niitä täälläpäin asuvia ystäviä harvemmin..

Anyway, ei mulla hirveesti mitään tärkeetä asiaa oo, mulle vaan iski kauhee bloggaushimo ja päätin avata bloggerin ja kirjottaa tänne jotain turhanpäivästä shaissee.
Kuviakaan ei oo tullu paljoa räpsittyä, joten voisin nyt laittaa ton mun oman pärstän lisäks kuvan mun pari päivää sitten ostamasta hatusta, jotta tällä postauksella olis edes jotain sisältöä..

jussssssiiiiiiiiiiiiiiii 002 Toi löyty prismasta ja hintaa oli vaan noin kolme euroa. Se oli 70% alennuksessa ja sen alkuperänen oli 11,95.
Ei kyl taida olla kauheen coolia ostaa vaatteita tai asusteita mistään prismasta, mutta toi osu silmään ja se makso vaan muutaman kolikon, niin mun oli melkein pakko ostaa se.

Mut toi hattu on toisaalta ihan vitun ruma, mut sit taas toisaalta mä myös tykkään siitä... No kai sitä ainakin joskus tulee käytettyä.

Jahei huomasin tossa muutama päivä sitten, että mulla on mennyt viidensadan lukijan raja rikki. Huhhuh, mikä määrä! Kiitos kaikille, lähetän teille virtuaalisen halin ♥ 


sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

10 kivaa juttuu


Eli tää postaus sisältää kuvia sellasista asioista, jotka on mulle tärkeitä ja joista tuun elämässä iloseks.
puhelin.
phöne
hiuslakka.

läkkä
musiikki.
hee
tupakka.

i
kamera.
akmee
kahvi.
IMG_3864
kone.
aabeeceeeeeeeee
lady gaga.

gaga
alkomahooli.
raira
ystävät.
IMG_5442 two IMG_2473
shenny ft jusbaf


Ei mul täs muuta ollukkaa. 


torstai 19. heinäkuuta 2012

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kirpputoril ei ookkaa kirppui

Sade se vaan jatkaa tätä Suomen kesän raiskaamista. Mulle ei sentään oo ollu siitä mitään haittaa, koska oon istunu arestissa nää viime päivät. Tänään mä tosin oon jo vapaalla jalalla, mutta en tiiä raaskinko lähtee mihinkään, kun toi sää nyt on mitä on.

PicMonkey Collage

Eilen pääsin sen verran ulos, että kävin yhen ohjaajan kans kirpputorilla. Mä lähin matkaan vähän epäilevin odotuksin, mulla kun ei hirveesti oo kokemusta noista käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden ostamisesta. Vaikka se onkin nykypäivänä ns. "trendikästä" ostaa kaikkee second hand-kamaa, niin mä oon silti aina jollain tavalla vierastanu kirppareita. Oon ajatellu, että se on jotenkin epämiellyttävää, kun joku muu on käyttäny sitä samaa vaatekappaletta, jonka itse ottaa käyttöön.
Mut nyt kun perehdyin asiaan vähän paremmin, niin kyllä mun ennakkoluulot tuli alas ihan ryminällä. Kaikki kuteet oli ihan hyväkuntosia, eikä jokainen henkarissa roikkuva vaate ollu mikään ruma mummo-riepu. Päinvastoin, siellä oli iso joukko sellasia vaatteita, jotka mä olisin ilomielin voinu haalia mun omaan vaatekaappiini. Kaiken lisäks kirppareilla on erittäin halpaa.

Tottakai siellä oli myös sellasia vaatteita ja tavaroita, jotka pistää miettimään, että kuka sellasia haluis itselleen, saatika vielä maksaa niistä. Mut faktahan on se, että jokaisessa asiassa on myös ne miinuspuolensa. Kyllähän normaaleissakin vaatekaupoissa on paljon sellasia vaatteita, joita on vaikee kuvitella kenenkään päälle.

vi tsssiiiiiiiiiii
Mun mukaan sieltä kirppikseltä tarttu siniraidallinen neule, joka makso vaivaset neljä euroa, sekä beigen väriset chinot. Niilläkin oli hintaa vaan kuus euroa. Eli yhteensä tosta reissusta joutu pulittaa ainoastaan kymmenen euroa, joka ei ainakaan mun mielestä mikään kauheen paha summa ole.Suunniteltiin eilen mun ihanan pikku Sannan kanssa, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin mennään 3.-4. päivä elokuuta Vantaalla järjestettävään Myötätuulirockiin. Me ostetaan vaan perjantaille liput, koska sillon esiintyy Sannan suuresti ihannoima Turmion Kätilöt, jonka se ehdottomasti haluaa nähdä. Eikä meillä muutenkaan oo varaa ostaa kahen päivän lippuja. Mä lähen mukaan ihan vaan fiiliksen takia, koska mä en oo ikinä käyny festareilla ja mä haluun kokea sen tunnelman. Tosin toi Myötätuulirock ei oo mikään kauheen iso festari, mutta kyllä se nyt mulle kelpaa, kun ei se hirveen paljon maksakkaan. Yhen päivän lippu maksaa siis 20 euroa.

Mutta tässä kaikki tältä erää. Iloista keskiviikkoa kaikille! :)


maanantai 16. heinäkuuta 2012

Oon aika kovis

Lähin lauantaina alkuillasta pyöräilemään kohti Mimmin kämppää. Meijän oli tarkotus viettää ilta siellä ilman mitään kummempia suunnitelmia. Myöhemmin meille selvis, että yhellä meijän tutulla on bileet ja päätettiin sitten lähteä sinne. Ne kyseiset alkoholin huuruiset pippalot oli tarkemmin sanottuna tuparit, koska niiden järjestäjä on vasta muuttanut siihen kämppään. Porukkaa ja alkoholia riitti ja hauskaa oli. Mäki sit päädyin vetämään lärvit, vaikka toisin olin suunnitellu. Mun on vaan jotenki kauheen hankala kieltäytyä juomasta, kun sellanen mahdollisuus tulee. Varsinkin kun just esimerkiks noissa kekkereissä kaikki muut kittas sitä alkomahoolia kurkuistaan alas, niin kyllä siinä tulee vähän sellanen ulkopuolinen olo olla ainoo, joka viettää iltaa kuivin suin.

Soitin kolmen aikaan yöllä tänne mun laitokselle ja väitin sammuvani katuojaan ihan minä hetkenä hyvänsä, ellei mua heti tulla hakemaan. Sain kuin sainkin valkoisilla valheillani kyydin. Totuushan oli siis se, ettei mulla oikeesti mitään hätää ollu ja mä olisin voinu jatkaa sitä juhlimista vaikka aamuun asti, mutta ajattelin että saan vähemmän ongelmia jos en kuitenkaan oo ihan koko yötä luvattomilla teillä.

bbb
No tässä mä nyt tutun kaavan mukaan istun arestissa. Näillä näkymin pääsen keskiviikkona pihalle.
Ja eilisaamuna mun olo oli kyllä taas sellasta luokkaa, ettei tehny mieli koskee enää ikinä mihinkään alkoholipitoiseen. Päässä jyskytti ja mä taisin oksentaa mun viimesetki aivonrippeet pellolle.

Että tälläst settii tällä kertaa.


lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mansikois ei oo lihaa

Lähin eilen yhen mun laitoksen ohjaajan kans autolla pellolle poimimaan mansikoita. Yhteensä kolme ämpärillistä sieltä puskista tuli kerättyä. Siinä poimiessa noin joka toinen pääty mun suuhun ja joka toinen ämpäriin. Ne mansikat oli niin hyviä ja mehukkaita, etten malttanu olla syömättä niitä. Mut tarpeeks kun niitä oli kitaansa ahdannu, niin tuli sen päivän mansikkakiintiö täyteen. Ihmettelen miten voi olla mahollista, että mansikat on niin hyviä, mut silti ne on terveellisiä, eikä niiden syömisestä tarvii potea huonoa omatuntoa. Kun yleensä kaikki herkullinen on kauheen epäterveellistä ja lihottavaa.

Siellä mansikkatilalla oli myös joku navetta ja kateltiin siinä aidan takana olevia ylisöpöjä lampaita. Ei kyl tee vähään aikaan mieli syödä kebabbia.. Mä oon muutenkin viime aikoina miettiny vakavasti, että lopettaisin lihansyönnin. Mun käy sääliks kaikkia eläimiä, jotka tapetaan vaan sen takia, että ihmiset sais täyttää vatsansa niiden lihoilla.
Mä oon aikasemmin yrittäny olla kasvissyöjä. Parin kuukauden jälkeen mä kuitenkin luovutin ja siirryin takas liharuokaan. Pakko se on kuitenki myöntää, että jotku liharuuat on tosi hyviä.
Mut mun pitää viel harkita tätä asiaa. 

IMG_4326 IMG_4316 IMG_4318 IMG_4331 IMG_4336 IMG_4343 IMG_4349 IMG_4350 IMG_4356
IMG_4352

torstai 12. heinäkuuta 2012

Mimmi ja mä kaupungilla taas

Eli siis kuten mä viime postauksen lopussa mainitsin, mä lähin eilen Mimmin kans ulos. Päädyttiin keskustaan hengailemaan ja kyllä siinä iltaa istuessa meijän molempien alkoholihammastakin alko hieman kolottaa. Mietittiin vaihtoehtoja, että miten voitais vetää ilmaset lärvit, kummallakaan meistä kun ei sattumoisin rahaa taskunpohjalta löytyny. Ilmasen viinan bileitä ei sit mistään ilmaantunu, joten me ajateltiin että mennään kauppaan ja otetaan vaan sieltä juomat ja kävellään muina miehinä ja naisina kassojen ohi. Alettiin jo suunnitella erilaisia pöllimistaktiikoita kunnes me lopulta tultiin toisiin aatoksiin ja päätettiin viettää ilta sittenkin ihan vesiselvinä. Ehkä se oli sit loppujen lopuks parempi vaihtoehto..

Kuvailtiin kameran akku melkein tyhjäks ja naurettiin niille epäonnistuneille kuville. Jostain syystä aina, kun oon Mimmin kans meillä on tapana kuvata kameran muisti täyteen hassuja yhteiskuvia. Johtuu varmaan siitä, että me molemmat ollaan niin kuvauksellisia ja kauniita, että meistä ei vaan saa huonoja kuvia.... NOT!
Suurin osa meijän räpsimistä kuvista on täysin julkaisukelvottomia. Nimenomaan sen takia meijän täytyy kuvata hirvee määrä, että ees muutama otos onnistuis.

Tässä nyt sitä eilisen saldoa.

mimiimim ps sonni onni dropdeed

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Alkuviikon meiningit

Helou! Käytiin mun laitoksen kans maanantaina kattomassa Rock of Ages - niminen elokuva. Mun mielestä se oli kyl tosi hyvä kaikesta siirappisuudestaan ja ennalta-arvattavuudestaan huolimatta. Sellanen hyvän mielen leffa hyvällä musiikilla maustettuna.

Eilen mulla ei ollu oikeestaan mitään tekemistä ja mä kirosinki koko päivän sitä kuinka perkeleen tylsää mulla oli. Kavereilla oli muuta menoa ja mun yks parhaimmista ystävistänikin joutu viime sunnuntaina katkolle, joten en nää nyt sitäkään kuukauteen. Mulla on jo nyt hirvee ikävä, vaikka siitä onkin vasta kolme päivää, kun se lähti. Ilmeisesti siellä ei saa pitää puhelimiakaan hallussa..

Päädyin sitten illalla menemään pitkästä aikaa lenkille. Oli jotenkin tosi mahtava fiilis juosta ja kävellä musiikit pauhaten siellä pururadalla, kun aurinko teki laskuaan ja ilta alko pikkuhiljaa hämärtyä.

parrrrrrrrrr

Tänään mun päivä alko näissä tunnelmissa:

IMG_3864 IMG_4108 IMG_3922

Eli huone on nyt siisti ja mä lähen kohta pyöräilemään Mimmille. 


maanantai 9. heinäkuuta 2012

Vastauksii

mitä hiusvärejä sulla on ollu? :)
- Musta, tummanruskee, oranssi, blondi, pinkki, punanen ja vaaleenruskee. 

mistä ostat yleensä vaattees?
- Ihan perus vaatekaupoista, kuten H&M, Jack&Jones yms.

onko robin hyvä?
- Ei todellakaan........ :D mut jos joku tykkää ni mikäs siinä.

mitä mieltä oot siitä et ihmiset arvostelee toisiaan ulkonäönperusteella?
- No aika typerää

arvosteleeks ihmiset sua paljo päin naamaa ?
jos arvostelee ni miltä se susta tuntuu ?
- Ei oo kukaan ainakaan muistaakseni ikinä sanonu mitään päin naamaa. Enemmän just netissä ja selän takana. Enkä mä oikeestaan jaksa välittää siitä mitä muut musta ajattelee. Ei oo mun henkinen helvetti jos jollain on jotain hirveitä ongelmia mua kohtaan.

Onko kukaa blogin lukija tullu ikinä juttelee sulle esim. kaupungilla?
- Kerran on tullu kaks tyttöö. 

Onko eläimiä?
- Ei ole, vaikka kovasti haluaisin. 

Hengaatko kampis useinkin? 
- Enpä oikeestaan. 

Minkä milliset venytykset sulla on? 
- Molemmat on 20mm 

mikä päivä määrä oot syntyny?
- 16.8.1995

Lempi laulaja/yhtye?'
- No ainaki Lady Gaga on yks lemppareista. Tykkään myös tosi paljon Marilyn Mansonista.

mitä mieltä oot rasismista?
- Turhaa paskaa

ootko ajatellut mennä big brotheriin?
- Oon, mutta en tiiä kestäisinkö mä siellä.. pitää viel miettiä haenko sinne vai en.

vittutjos voisit mennä joko : selviytyjiin, talenttiin, idolsiin tai pelkokertoimeen, nii mihin niistä menisit ? (:
- Idolssissa oon jo ollu ja aion ens kaudella mennä uudestaan. Eli mun vastaus on Idols :)

ootko tulos kattoo Gagaa elokuus ?
- TODELLAKIN!!

tiedätsä lukeeko sun nuorisokodin henkilökunta sun blogii?
- Lukee... sen takii mä en voi oikeen kertoo täällä mistään mun ryyppäyksistä tai muista..

antaisitko mulle nimmarin jos pyytäisin :3??
- Antaisin tottakai! :)

Mis opiskelet ens syksyn?
- En missään. Mut pistetään luultavasti johonkin töihin. 

Poltatko?
- Kyllä

mikä oli sun edellisen tokarin keskiarvo?
- 4.88 muistaakseni 

Kuulutko kirkkoon?
- En kuuluUskotko Jumalaan?
- Kyllä mä jollain tasolla uskon.

Kadutko ollenkaan sitä ettet oo ottanu koulua vakavasti ? 
- En. Mut luultavasti muutaman vuoden päästä kadun sitä todenteolla.

mikä oli oli sun eka lävistys? :)
- Kielikoru. Otin sen seiskalla.

ootko harkinnu tatuoinnin ottamista?
- Olen ja aion hankkia sellasen heti kun täytän 18.

ootko miettiny blogin lopettamista? 
- En todellakaan!

mikä on sun kokonimi?
- Jussi Tuomas Samuel Pesonen

miks jouduit nuorisokotiin?
- Tätä on kysytty tosi paljon. Mä oon tehny tästä kyseisestä aiheesta postauksen ja sen voitte lukea tästä.

ootko käyny ulkomailla?
- En ees Virossa. Mulla on kyl kova hinku nähä maailmaa.

Ootko joutunut kokemaan paljon kiusaamista ? Erotuthan sä kuitenkin aika paljon muista sun ikäsistä pojista.
- No jonkun verran on jotain perään huudeltu, mut ei mua kiinnosta. Ne menee multa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

mikä oot horoskoopiltas ?
- Leijona.


Kiitos paljon kaikille. Kysymyksiä tuli tosi paljon ja niihin oli kiva vastailla. Osa kysymyksistä oli sellasia, joihin mä en haluu vastata tai kommentoida. Jos on vielä jotain kysyttävää niin jättäkää kommentti, ja mä pyrin vastaamaan kysymyksiinne. 


perjantai 6. heinäkuuta 2012

KYSYKÄÄ!!!!!!!!

Eli siis kysymyspostausta olisin tässä tekemässä. Kysymyksiä voi jättää tohon kommenttiboksiin, joihin vastailen erillisessä postauksessa, ku on tarpeeks kysymyksiä koossa.
 

torstai 5. heinäkuuta 2012

Ollaa kamppihoroi

Eilen Helsinkiin saavuttuani päädyin hengailemaan Tiinan kanssa. Pyörittiin stadissa ja yhtäkkiä saatiin idea, että mennään lävistämöön hankkimaan molemmille vähän lisää rautaa naamaan. Astuttiin ratikkaan ja suunnattiin Mystic Art- nimiseen liikkeeseen, josta on tullu meijän vähän niinku vakiolävistämö. Mä otin toistamiseen bridgen. Katoin tossa muutama päivä sitten jotain mun vanhoja kuvia ja mua alko himottaa se kyseinen lävistys uudelleen. Viimeks se mun bridge oli vähän liian ylhäällä, ja se olikin se suurin syy, miks mä alun alkaen halusin ottaa sen pois. Nyt se laitettiin sitte oikeeseen kohtaan, ja vähän teki kyllä kipeetä, mutta oli se sen arvosta! :)
Tiina pääty ottamaan alahuuleen keskelle korun.

Kun neulat oli työnnetty meijän kasvojen läpi ja rahat lyöty tiskiin, lähettiin istuskelemaan Tuomiokirkon portaille nauttimaan auringosta. Mun sisko meni muuten kyseisessä kirkossa naimisiin viime syyskuun alussa.
  Siinä se meijän päivä ja ilta kulu ympäri keskustaa hengaillen.
Toivottavasti tästäki päivästä tulis ihan jeeees.

IMG_3316 kirgoltiinangaa
kirgol
IMG_3232 IMG_3298 pö

Nyt mulla alkaa pieni ns. blogiloma. Seuraavaa postausta kirjottelen sit vasta ens viikon alussa.