maanantai 27. helmikuuta 2012

Mainosten orja

Viime viikonlopun mietelause oli "yksi kaksi, sulle tuli faksi". Toi raivostuttava biisi on soinu mun päässä jo muutaman päivän. Tai no mä en oo kyl varma onks se ees mikään oikee biisi, mut kuitenki. Perjantai oli hauska, tapasin uusia ihmisiä ja meno oli suht jees. Lauantai pyörittiin Tiinan kans Stadissa ja kävinpäs extemporeen ottamassa uuden huulikorun. Tiinanki oli tarkotus ottaa vähän lisää rautaa naamaan, mutta mut lävistettyään se lävistäjä ilmotti, että liike suljetaan viiden minuutin kuluttua ja käski tulemaan ens viikolla uudestaan. Nice.. Illalla päättettiin käydä leffassa. Vuosaari tuli katottua ja ihan hyvähän se oli, vaikka oon mä parempiakin elokuvia nähny. Siin leffassa oli muuten siit jostain maitomainoksesta se toinen poika. Oli aika hankala kattoo pokkana parii ensimmäist minuuttii, ku mulle tuli vaan mieleen se: "Mä en voi juoda maitoo, ku se pierettää mua" :-D Kahentoist aikaan palasin sitte takas mun siskolle maha täynnä Lidlin halpis-herkkuja.
Sunnuntain vietin tekemättä oikeestaan mitään. Hengailin pikkuveljen kans ja se lesoili sen röökeillä. 
keskiviikko 22. helmikuuta 2012

10 kysymystä

Ehotin joskus ajat sitten, että lukijat kyselis multa kysymyksiä ja mä tekisin postauksen, jossa mä vastaan niihin. Harmi vaan ettei kukaan kysyny mult mitään. Eli se idea jäi toteuttamatta..
No jokatapauksessa nyt mun kaveri teki mulle nää kysymykset ja mä vastaan niihin. Taidan olla aika säälittävä.. :D


1. Miksi olet joutunut nuorisokotiin?
En käyny kouluu kunnolla ja tappelin aina mun äidin kans.

2. Kuvaile parasta ystävääsi Lappeenrannasta kertomatta kuka hän on.
 Nainen vailla vertaa! Täytyy sanoo, etten oo ikinä tavannu tollast ihmistä, joka on niin paljon samanlainen ku minä. Ja sit ku me lyödään viisaat päämme vielä yhteen, niin kuvitelkaa vaan millanen sotku siitä syntyy! :D esimerkiks ku tossa Hyppää Kaivoon- postauksessa luettelin niit kaikkii "tyhmii"  juttuja, mitä oon tehny, niin iso osa niistä on just kyseisen henkilön kanssa tehtyjä.

3. Lempialkoholijuomasi?
Viinaa tykkään eniten juoda, mut maun perusteella kalja ja Kurkon lonkerot on hyviä.


4. Syötkö lääkkeitä? (mitä,miksi)
Mul on kilpirauhasen vajaatoiminta ja syön siihen lääkkeitä. Nappi naamaan vaan joka aamu. Mulla on myös aikasempaa kokemusta mielialalääkkeistä, mut ne oli vähän turhia.


5. MIKSI Lady Gaga?
Miksei? Uskomattoman lahjakas laulaja ja musiikki on erittäin hyvää. Sanotukset iskee, lavashow't on ihan huikeita plus Gaga on myös tosi kaunis. En oikee paremmin osaa perustella.

6. Oletko ikinä toivonut toisen ihmisen kuolemaa? Tai voisitko itse tappaa?
No kyl mä joskus oon toivonu. Aika julmaa, tiedän. Ite en pystyis tappaa ketään.


7. Oletko käynyt psykiatrin, psykologin tms. vastaanotolla? 
Oon käyny ja käyn edelleen. Tosin en omasta tahdostani.

8. Haluaisitko joskus lapsia?
En. Mut voi olla, että mieli muuttuu jossain elämän vaiheessa.


9. Parhain lukemasi blogi? Miksi?
Niinku aiemmin tässä blogissa oon maininnu, niin Petun  Once I had a dream, and this is it on yks mun lemppareista. Hienoja kuvia ja kivaa tekstiä. Myös Heidin blogi Disaster in the cloud castle ja Santerin Hairspray X on kivoja luettavia :-)

10. Mitä outoja tapoja sulla on?
 puhun ja laulan itekseen, irviselen peilille.. en keksi muita. onks noi outoja?tiistai 14. helmikuuta 2012

paskanjauhantaa & laukun sisältö

Tää päivä lähti käyntiin alle tunnin yöunilla ja tällä hetkellä must tuntuu, etten oo ikinä ollu näin väsyny, mitä mä nyt oon. Mua myös vitutti aamulla ihan suunnattomasti ja mun teki mieli tappaa jokainen vastaantulija. Ja jos nyt oikeen kunnolla alan valittamaan, niin mulla on myös kurkku vähän kipee ja yskäkin löytyy.
    Mutta siis tosiaan, mun kouluviikot on vaan kolmepäiväisiä eli tiistai, keskiviikko ja torstai. Ja ne tiistai-aamut on aina yhtä helvetillisiä. Mut siitä saan kyllä olla kiitollinen, että mulla on neljä vapaapäivää viikossa, kun muilla on vaan kaks. Tai no oikeestaan mulla ei kuuluis olla ne maanantait ja perjantait vapaapäiviä, vaan ne päivät pitäis olla työharjottelussa, mut mulla ei oo ollu työpaikkaa koko vuonna. Ja oon täysin tahallaan jättäny sen työpaikan hankkimatta. Eli toisin sanoen oon ns.varastanu itelleni ne kaks ylimäärästä vapaapäivää.Juttelin tossa alustavasti mun kaverin kanssa ja mietittiin, että jos sitä lähtis ens kesänä johonkin festareille. Mä en oo koskaan ollu ja mua kyl houkuttais aika paljon lähtee.
Mut kesään on vielä (valitettavasti) pitkä aika.
Saa nähä minkälaisii suunnitelmii tässä kevään aikana ehtii sit tulla.

Ja kuten mä tossa otsikossa lupasin, esittelen teille siis laukun kätköjä ;) jos kiinnostaa, niin katso videopostaus  tästä!

lauantai 11. helmikuuta 2012

veispuuk


Mulle tuli jonkun verran negatiivista palautetta tost edellisest postauksesta. Jotkut valitti, että oon tosi lapsellinen ja typerä tai jotain muuta vastaavaa. 

Aattelin nyt listata tähän mun muutamii Facebook- statuksia. Valittajat älkää lukeko.sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Hyppää kaivoon


Aattelin nyt kertoo muutamii sellasii "typeriä" juttuja, mitä mä mun elämässä oon tehny. 
Ja joo, oon aika yllytyshullu.


 • Join ala-asteella kuviksen tunneilla vesiväri-vettä.
 • Esitin mun kaverin kans amerikkalaisia ja tilattiin mäkissäki meijän ateriat englanniks.
 • Kävelin kerran kaverin kans palavat tupakat kädessä kauppakeskuksen läpi.
 • Käytiin t-paidoissa lähikaupassa, kun ulkona oli pakkasta lähemmäs kahtakymmentä.
 • Vaihoin kaverin kans vaatteet, koska poliisit etti mua.
 • Mun kaverin äiti sai kuulla, että joku Jussi-niminen poika, jota se ei ollu ennen tavannu on ajanu hänen lapsensa huonoille teille. Niimpä me sitte kusetettiin sitä äitiä, että mä oon ihan eri ihminen ja mun nimi on Tuomas.

 • Karkasin osastolta jumppapallon avulla.
 • Syljettiin  elokuvateatterissa purkkaa ihmisten päälle.
 • Heitin palavan tupakan kerjäläisen pahviseen rahamukiin Helsingin keskustassa.
 • Heiteltiin kaverin kans katolta vesi-ilmapalloja  alhaalla käveleviä ihmisiä päin.
 • Olin kaverin kans Raxissa ja kun molemmat oltiin syöty ihan liikaa, niin mentiin samaan aikaan vessaan ja oksennettiin vierekkäin.


 • Oon syöny kauppojen irtokarkkihyllyistä useesti karkkia. Kerran mulle soitettiin poliisit sen takia.
 • Aivastin tahalteen mun laitoksen ohjaajan naamaan.
 • Soitettiin kaverin kans mun silloselle opettajalle pilari, ja se sit teki siitä rikosilmotuksen.Siinä nyt noita oli muutama. Mä veikkaan et joku nyt siellä ajattelee, että kuinka lapsellinen joku ihminen voi olla. :D

Hyi että mä vihaan tota kylmyyttä! En oo varmaan ainoo, joka täst asiast valittaa. Kaipaan niin paljon kesää ja sitä, kun voi istuu aurinkolasit päässä jossain puistossa ja juoda kaljaa. Mulle on nytki noussu vähän kuumetta. Se ei kyl haittaa mua, itseasiassa mä toivon, että tulisin niin kipeeks, ettei tarvis mennä ens viikolla kouluun :-D. Istun muuten taas arestissa. Yllätysyllätys. Ja syy on sama ku melkein jokaisella kerralla, eli viina.