torstai 26. tammikuuta 2012

pusnus

Tää viikko on taas menny tosi nopeesti. Huomenna on jo perjantai ja mä lähen viikonlopuks kotiin.

En oo oikeestaan tehny mitään ihmeempiä tällä viikolla, hengaillu vaan kavereiden kans ja tälläst perussettii.. Ja hei kohta alkaa Idols ja tällä kertaa näytetään Helsingin koelaulut. Eli siis mä saatan näkyä ruudussa, joten silmä tarkkana ;)


keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Asiakaspalvelu kohdallaan

Viime perjantaina lähin kotilomille Helsinkiin. Näin mun ystävää Sannaa ja käytiin Flamingon Hesessä.  Siel oli sellanen systeemi, että kun tilaa aterian siitä tiskiltä, niin ne antaa siihen tarjottimelle semmosen laitteen, joka piippaa kun  hampurilainen on valmis ja sen voi hakee tiskiltä.
No odotettiin siinä jonkun aikaa ja sitten kun se laite vihdoin piippas niin kävelin sinne tiskille. Se mun hampurilainen ei ollukkaan vielä valmis, vaan jouduin odottamaan toiset sata vuotta kunnes vihdoin ja viimein sain sen mun tilaamani hampurilaisen. Voin sanoo et mun naama oli niin norsun vituilla ku olla ja voi.
Myyjä pahotteli hirveesti ja lupas mulle ilmasen kahvin.
No eihän siinä mitään, hyvää kahvii oliki. :)


Ja sit sunnuntaina kun lähdin junalla takas Lappeenrantaan, niin Kouvolasta nous joku tyttö siihen junaan ja tuli lippu kädessä sanomaan mulle, että siinä missä mä istuin on hänen paikka. Mä ihmettelin ja sanoin, että mullakin on kyllä tää paikka. Vähän ajan päästä konduktööri tuli mun luokse, katto mun lipun ja kutsu mut sinne käytävälle. Se sama tyttö oli siinä vieressä ja konnari sano sille, että mee sä vaan sinne istumaan. Mietin, että miks helvetissä mun pitää lähtee paikaltani. Sit se konduktööri alko selittää mulle, että mun junalippu on muka peruttu ja ettei se kelpaa ja vaati mua maksamaan sen hinnan. Yritin selittää, että ei sitä lippua oo ees peruttu, mut ei se uskonu. Eikä mulla ollu rahaakaan.

Vähän ajan päästä siihen tuli toinen konnari ja sit ne alko uhkailemaan mua poliiseilla. Ne ei vieläkään suostunu uskomaan mua. Ja ne puhutteli mua tosi törkeesti.
Sit ne lähti vielä selvittelemään sitä asiaa ja käski mun odottaa siellä käytävällä. Jossain vaiheessa ne sai sen jutun selvitettyä ja jätti mut rauhaan. Eikä ne ees yhtään pyytäny anteeks tai pahotellu sitä juttua,  ilmotti vaan törkeesti, että "mee sit Lappeenrantaan".
Oon harkinnu tekeväni valituksen VR:lle.
Jos saisin vaik jotain korvauksia :-D

tiistai 10. tammikuuta 2012

mul on satiaisia pimpsassaEi mul muuta, ku et käykääpäs kattomassa mun mahtava videopostaus tästä!

maanantai 2. tammikuuta 2012

läski ja lävistetty

Lähin viikonlopuks kotiin ja juhlin siis vuoden vaihtumista siellä. Hauskaa oli!
Mäkissä on turhan monta kertaa viikonlopun aikana käyty läskeilemässä.
Ehkä mun uuden vuoden lupaus on sit se, että karistan vähän kiloja? Ku se  mun laihis vähän lopahti....
VIDEOPOSTAUKSEEN TÄSTÄ