keskiviikko 21. joulukuuta 2011

3 faktaa Jusbast

Mä pelkään lintuja. En tiiä syytä. Jos nään jossain kadulla linnun, ni en voi kävellä sen ohi, vaan joko odotan, että se lähtee tai kierrän sen kaukaa. Pelkään myös kaikkii pikku jyrsijöitä, kuten hiiriä ja rottia. Ja sellaset pienet räksyttävät koiratkin on kamalia. 
En tiiä mistä nää mun pelot oikeen johtuu. Ei mul oo mitään traumaattisii kokemuksiakaan noist edellämainituista eläimistä.

Vihaan rasismia ja suvaitsemattomuutta. Oon vissii maininnukki sen jossain aiemmas postauksessa.
Mietin mitä niitten ihmisten päässä liikkuu, jotka ei hyväksy esimerkiks tummaihosia ja ajattelee, että ne on jotenki huonompia ihmisiä ku muut.
Tai jos joku on lesbo tai homo. Keneltä se on pois? En ymmärrä miten se voi häiritä jonku elämää.
Jos jotain uskovaisia häiritsee homot, niin olkoot vaan onnellisia siitä, että ite pääsevät taivaaseen ja et kaikki likaset seksuaalivähemmistöjen edustajat palaa helvetin liekeissä.

Bloggailu on kiva harrastus. Oon tykästyny siihen tosi paljon. Suosittelen lämpimästi. :)
On kiva kertoo kuulumisia ja purkaa ajatuksia. Ja se, että joku vielä lukee niitä ja tykkää, on ihan mahtavaa! Ja siitä tulee aina iloseks, kun huomaa, että blogiin on tullu lisää lukijoita.
Mun blogi on enemmän tekstipainotteinen, vaikka tungenkin aina joka postaukseen kuvia omast pärstästäni. Mut en vaan hirveemmin tykkää kuvailla tekotaiteellisesti mitään ovenkahvoja tai esitellä vaatteitani.


Ens postaus ilmestyy luultavasti vast ens viikolla. Pidän nyt tälläsen "joulutauon".
Ja hyvää jouluu kaikille lukijoille! ♥ :-)

3 kommenttia:

 1. tos ylemmäs kuvas siu hiukset on kivasti,laita ne joskus kouluu tollee!

  VastaaPoista
 2. Mäki luen tätä blogia pitkälle sen takia, että tää poikkee valtavirrasta, muttei silti vaikuta mitenkään väkinäiseltä :)
  Hyvää joulua!!
  -nanna

  VastaaPoista
 3. Anonyymi eli Julle: voin kyl joskus yrittää :D

  nanna: kiitos ku luet! :) ja hyvää jouluuu sullekki! :)

  VastaaPoista